Vi har den bästa bostaden under studietiden

Välkommen att ställa dig i vår kö!

Just nu har vi
lediga bostäder

Sök bostad
 

Moderna & smarta studentbostäder

Vi erbjuder dig idag studentbostäder som ligger nära campus i Stockholm, Gävle, Umeå, Kiruna och Örebro.  Att bo hos oss innebär att du bor i en modern och snygg lägenhet med stort ljusinsläpp, där du har allt du behöver inklusive eget kök och badrum. Våra hyror ligger på en marknadsmässig nivå, och sätts i samarbete med Hyresgästföreningen. Våra kötider varierar, men vi har många nyproduktioner, vilket gör att det blir lättare att få lägenhet. En annan sak som vi erbjuder dig är en kö som gäller alla våra studentboenden i hela Sverige. Det gör att du enkelt kan byta lägenhet om du skulle ändra studieort!

Ställ dig i kö här
 

Varför Svenska Studenthus

Campusnära

Vi vet att närhet till utbildningen är mycket viktig för dig som student – därför bygger vi våra studentbostäder på eller i anslutning till campus. Svenska Studenthus växer kraftigt och kommer inom de närmaste åren att kunna erbjuda studentlägenheter på fem orter, från Lund i söder till Kiruna i norr.

Kundtjänst 24sju

Hos oss kan du sköta dina bostadsärenden dygnet runt, sju dagar i veckan. Med vår webbaserade kundtjänst kan du exempelvis hämta hyresavi, ställa dig i bostadskö, teckna och säga upp hyreskontrakt och felanmäla när något inte fungerar. När som helst!

Komplett hushåll

Vi är ett fastighetsbolag som riktar oss enbart till studenter. Vi har genom egna undersökningar tagit reda på vad du som student vill ha – och utformat våra bostäder därefter. Alla våra studentlägenheter har kök och badrum med utrustning och inredning av hög kvalitet, bland annat tvättmaskin och torktumlare.

Mer info
 

Nya projekt

Läs mer

Boendeinformation