Bobil – elbilspool för dig som bor hos oss

Hur vore det att enkelt kunna hyra en elbil utanför din bostad precis när du behöver det? Det är verklighet från och med nu, exklusivt för dig som bor hos oss. Vi kallar elbilspoolen för Bobil.

Hur går det till?

1. Ladda ner appen

Du laddar ner appen i AppStore eller Google Play, registrerar din mejladress och signar med Bank ID. Bobilen kan bara användas av dig som bor hos oss. Efter att du blivit godkänd kan du hyra bilen.

2. Hyr bilen

Du ser när bilen är ledig i appen och bokar den så länge du vill och behöver. Du kan boka bilen upp till en månad i förväg

3. Dra ur laddaren

När du hyrt bilen är det dags att ge dig iväg och du öppnar bilen med hjälp av appen. Innan dess betygsätter du Bobilen. Nyckeln finns sedan i handskfacket. Glöm inte att dra ut laddaren innan du ger dig iväg.

4. Lämna bilen

Du avslutar din färd genom att lämna tillbaka bilen där du hämtade den. Glöm inte att stoppa tillbaka laddaren. Du betalar bara för tiden du använder bilen. Via mejl får du sedan ett kvitto.

 

Vad kostar det?

Inga abonnemangskostnader eller kilometeravgifter tillkommer
2 kr/min (max 80 kr/h)
80 kr timmen
590 kr dygn
890 kr helg
 

Vanliga frågor och svar

Till att börja med finns bilarna på våra studentboenden i Lund, Umeå och Örebro.
Bilarna är exklusivt för dig som bor hos oss
Bilarna administreras genom Elbilio. Du bokar bilen genom deras app.
Du når Elbilio på kundservice@elbilio.se eller 08-410 038 70

För fler frågor och svar, klicka här.

 

Har du frågor om bilen?

Det är Elbilio som administrera bilen på uppdrag av K2A. Därför hänvisar vi kundtjänstfrågor kopplade till bilarna till dem. De har öppet 24 timmar om dygnet och hjälper dig om du behöver det. Tveka inte att höra dig om du behöver hjälp med något.

kundservice@elbilio.se

08-410 038 70