Hinderbanan

Välkommen till Gävles mest moderna och hållbara studentbostadsområde!

Hos Svenska Studenthus bor du i en nybyggd Svanenmärkt studentlägenhet byggd i trä, bara ett stenkast från Högskolan i Gävle. De första 139 lägenheterna färdigställdes och tillträddes under hösten 2020. Tisdagen den 27 juli, lagom till höstterminen 2021, publicerar vi ytterligare 68 studentlägenheter om 1-2 rum och kök. Inflyttsdatum för dessa lägenheter är 1 september.

Nyproduktion av studentlägenheter med attraktivt läge

Ett boende närmare Högskolan i Gävle är svårt att hitta. Här bor du nämligen tvärs över gatan. Hinderbanan är ett nybyggt område där vi bygger 420 bostäder, varav är 265 är studentbostäder. Du bor även granne med den vackra Boulognerskogen med promenadstråk, grönområden, badplats, frisbeegolf och beachvolleybollnät runt knuten. I samma bostadsområde bygger vi även vanliga hyresbostäder och ett LSS-boende.

Elbilspool och café

Som boende hos oss har du tillgång till elbilspoolen Bobil med marknadsledande priser. I fastigheten finns även en mysig cafélokal där du kan ta en kaffe med dina grannar samtidigt som du studerar.

Moderna & mysiga lägenheter

Våra studentlägenheter i Gävle håller hög standard och är på 21 välplanerade kvadratmeter med ljusgrå väggar och ett härligt ljusinsläpp. Vissa av lägenheterna har balkong. I lägenheterna om 1 rum och kök ingår en säng (105×200 cm) med hotellstandard till ett tillägg om 103 kr/månad. I tvåorna ingår 2 st 90×200 cm sängar. Lägenheterna på Kungsbäcksvägen 55A och Åkermanskulle 4 har ett eget kök utrustat med fullstor kyl/frys, induktionshäll och mikro med grillfunktion. I de nysläppta lägenheterna på Åkermanskulle 10 finns även ugn med induktionshäll samt diskmaskin. Samtliga lägenheter har helkaklat badrum med dusch och en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Vi erbjuder även ett fåtal lägenheter om två rum och kök.

I hyran ingår bredband, el, värme och vatten.

Hyran är marknadsmässig och du har även den fördel när du ställer dig i kö hos oss att vi endast har en bostadskö för hela Sverige.

Vill du ställa dig i kö? Då ska du klicka här.

Lediga lägenheter

Kungsbäcksvägen 55A och Åkermanskulle 4 (etapp 1)

 

Åkermanskulle 10, 1 RoK (etapp 4)

 

Åkermanskulle 10, 2 RoK (etapp 4)

 

Hur går det till?

  • För att ansöka om en lägenhet behöver du stå i vår bostadskö. Här anmäler du dig.
  • Anmäl ditt intresse på en specifik lägenhet, du kan max anmäla ditt intresse på tre lägenheter.
  • Ladda upp en printscreen på din studieansökan.

Karta

Kötider

Info

Ort Gävle
Total yta 12 771 kvm
Antal bostäder  207 st
Byggår 2020/2021
Inflytt etapp 1
Inflytt etapp 4
1 augusti 2020
1 september 2020
  • På Campus
  • Bredband
  • Kommunikation 100 m
  • Grillplats
  • Källsortering